Amerikanska pannkakor

Ingredienser

  • 2 msk margarin
  • 2 ägg
  • 2,5 dl mjölk
  • 180 g (ca 3 dl) Finax Glutenfri Mjölmix
  • 2-3 tsk bakpulver
  • 1 msk socker
  • ½ tsk salt
  • margarin till stekning

Amerikanska pannkakor

Feel American! Glutenfria amerikanska pannkakor är perfekta till brunchen!

 

Gör så här

  1. Smält margarinet och bland i ägg och mjölk.
  2. Blanda ihop de torra ingredienserna.
  3. Blanda ihop alla ingredienserna och rör tills det blir en slät smet som får stå och dra i ca 10 min.
  4. Stek på medelvarm temperatur ca 1-2 minuter på varje sida.
  5. Servera med sylt, grädde eller inte med sirap som på det amerikanska viset?

Vår Glutenfrihet

Susanne Persson

Susanne Persson är en glad medelålders person som bor i Kris...

Läs hela berättelsen

Henrik Bergqvist

Henrik Bergqvist är 47 år gammal, egen företagare som i dags...

Läs hela berättelsen

Petra ter Laak

Petra har själv valt att äta glutenfritt. Läs Petras berätte...

Läs hela berättelsen

Louise Löfdahl

MIN GLUTENFRIHET Att vara allergisk mot vetestärkelse kan innebära stora…

Läs hela berättelsen

Jonas Björnänge

Min glutenfrihet Jonas Björnänge bor i Löddeköpinge med fru och…

Läs hela berättelsen
Läs alla berättelser