Choklad & müslikakor

Ingredienser

  • 6 dl Finax Fruktmüsli
  • 1 1/2 dl socker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 1 msk kakao
  • 3 äggvitor 100 g smör

Choklad & müslikakor

Små godheter som du kommer ha svårt att hålla tassarna borta från, men kom ihåg att bjuda. Ger ca 25 st.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 200º.
  2. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Smält smöret och häll över och blanda väl. Låt svalna.
  3. Vispa upp tre äggvitor och vänd ned dem i smeten.
  4. Bred ut smeten ca 25 x 25 cm på en bakpappersklädd långpanna.
  5. Grädda i 200º i 8-10 minuter.
  6. Skär dina müslikakor i rutor när den svalnat något.

Vår Glutenfrihet

Susanne Persson

Susanne Persson är en glad medelålders person som bor i Kris...

Läs hela berättelsen

Henrik Bergqvist

Henrik Bergqvist är 47 år gammal, egen företagare som i dags...

Läs hela berättelsen

Petra ter Laak

Petra har själv valt att äta glutenfritt. Läs Petras berätte...

Läs hela berättelsen

Louise Löfdahl

MIN GLUTENFRIHET Att vara allergisk mot vetestärkelse kan innebära stora…

Läs hela berättelsen

Jonas Björnänge

Min glutenfrihet Jonas Björnänge bor i Löddeköpinge med fru och…

Läs hela berättelsen
Läs alla berättelser