Cookies med choklad

Ingredienser

  • 100 g smör eller margarin
  • 1 ½ dl florsocker
  • 1 ägg
  • 150 g (ca 2 ½ dl) Finax Mjölmix alt. Finax Lågprotein mjölmix
  • ½ tsk bakpulver
  • 1 ½ dl chokladlinser
  • 50 g grovhackad ljus choklad

Cookies med choklad

Vem kan motstå cookies med choklad? Bästa kombinationen för chocoholics som är riktiga kakmonster! Ca 40 st.

 

Gör så här

  1. Vispa smör, florsocker, socker vitt och pösigt. Ta ägget och vispa till en jämn smet.
  2. Blanda samman mjölmix och bakpulver.
  3. Blanda ner mjölblandningen i smeten. Vänd till sist chokladlinser och chokladhacket och blanda till en jämn smet.
  4. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 200º, ca 8 min.
  6. Låt cookies svalna på galler.

Vår Glutenfrihet

Susanne Persson

Susanne Persson är en glad medelålders person som bor i Kris...

Läs hela berättelsen

Henrik Bergqvist

Henrik Bergqvist är 47 år gammal, egen företagare som i dags...

Läs hela berättelsen

Petra ter Laak

Petra har själv valt att äta glutenfritt. Läs Petras berätte...

Läs hela berättelsen

Louise Löfdahl

MIN GLUTENFRIHET Att vara allergisk mot vetestärkelse kan innebära stora…

Läs hela berättelsen

Jonas Björnänge

Min glutenfrihet Jonas Björnänge bor i Löddeköpinge med fru och…

Läs hela berättelsen
Läs alla berättelser