Kladdiga chokladmuffins

Ingredienser

  • 175 g smör eller margarin, smält
  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 1,5-2 tsk vaniljsocker
  • 90 g (ca 1,5 dl) Finax Mjölmix alt. Finax Lågprotein mjölmix
  • 4 msk kakao
  • Florsocker

Kladdiga chokladmuffins

Dessa kladdiga godingar är perfekta att bjuda vännerna på, eller kanske barnen, eller varför inte morfar? Ger ca 15-20 st.

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175º.
  2. Vispa ägg och socker pösigt.
  3. Tillsätt de torra ingredienserna och tillsätt det smälta avsvalnade fettet.
  4. Blanda till en jämn smet och fördela i stadiga muffinsformar.
  5. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter – de ska vara kladdiga inuti.
  6. Låt chokladmuffins svalna och dekorera de med florsocker.

Vår Glutenfrihet

Susanne Persson

Susanne Persson är en glad medelålders person som bor i Kris...

Läs hela berättelsen

Henrik Bergqvist

Henrik Bergqvist är 47 år gammal, egen företagare som i dags...

Läs hela berättelsen

Petra ter Laak

Petra har själv valt att äta glutenfritt. Läs Petras berätte...

Läs hela berättelsen

Louise Löfdahl

MIN GLUTENFRIHET Att vara allergisk mot vetestärkelse kan innebära stora…

Läs hela berättelsen

Jonas Björnänge

Min glutenfrihet Jonas Björnänge bor i Löddeköpinge med fru och…

Läs hela berättelsen
Läs alla berättelser