Tunnbröd

Ingredienser

  • 2,5 dl vatten
  • 1 tsk salt
  • 500 g (ca 8 dl) Finax Glutenfri Mjölmix alt. Lågprotein mjölmix

Tunnbröd

Är det dags för utflykt? Prova att baka egna tunnbröd och gör tunnbrödsrullar som är perfekta att ta med. Ger ca 8-10 st.

 

Gör så här

  1. Blanda samman alla ingredienser i en bunke, vispa degen i maskin med degkrok ca 5 minuter.
  2. Forma degen till bullar med mjölade händer.
  3. Kavla ut till så tunna runda kakor som möjligt. Använd gärna kruskavel.
  4. Stek i torr, het panna ca 1 minut per sida.
  5. Låt svalna din tunnbröd på galler.

Vår Glutenfrihet

Susanne Persson

Susanne Persson är en glad medelålders person som bor i Kris...

Läs hela berättelsen

Henrik Bergqvist

Henrik Bergqvist är 47 år gammal, egen företagare som i dags...

Läs hela berättelsen

Petra ter Laak

Petra har själv valt att äta glutenfritt. Läs Petras berätte...

Läs hela berättelsen

Louise Löfdahl

MIN GLUTENFRIHET Att vara allergisk mot vetestärkelse kan innebära stora…

Läs hela berättelsen

Jonas Björnänge

Min glutenfrihet Jonas Björnänge bor i Löddeköpinge med fru och…

Läs hela berättelsen
Läs alla berättelser